Ці гриби мають свою історію!
Як то було: тут
Один із найпопулярніших їстівних грибів, який користується надзвичайно великим попитом у грибників. Своїм забарвленням лисички зобов’язані пігменту каротину, за кількістю якого вони не мають рівних серед грибів та який в організмі людини перетворюється на вітамін А. Лисичка здатна виводити з організму людини радіоактивні нукліди. Саме тому ми так цінуємо цей гриб і стараємось зберегти якомога більше користі при їх обробці. Сушені гриби знищують збудників різних гнійних захворювань та інших паразитів. Їх користь не викликає сумніву. Завдяки траметоноліновой кислоті ці представники грибного царства знищують вірус гепатиту. І це далеко не усі цілющі властивості властивості лисичок. До того ж смакові якості лисички на висоті!